Despre Casa Imob

Suntem consultanti de succes in imobiliare!

  1. Home
  2. Despre noi

Pentru a intelege spiritul CASA IMOB, trebuie sa privim munca noastra precum o reteta perfecta. Ingredientele principale sunt brokerii imobiliari care reusesc sa faca fata oricarei cerinte din partea clientilor, prin promptitudinea si seriozitatea serviciilor.

Ne place sa credem ca cei care ne trec pragul ne considera prietenii lor, insa niste prieteni profesionisti care le pun la dispozitie un mix de servicii complete: consultanta imobiliara, evaluari, consultanta in obtinerea creditelor pentru achizitionarea de imobile, etc

In definitiv, dorim sa construim o relatie solida cu clientii nostri, relatie bazata in primul rand pe incredere, asezonata cu informatii complete, reale si actuale, legate de evolutiile pietei imobiliare. Ne respectam clientii si de aceea le punem la dispozitie o baza de date consistenta, mereu actualizata cu cele mai proaspete oferte de pe piata.

Am amestecat astfel cu migala toate aceste componente, iar produsul finit este o agentie imobiliara completa, competenta, care “asculta” cu atentie piata si o transforma intr-un beneficiu pentru clientii sai.

Misiunea noastra este de a impune un nou standard pe piata imobiliara din Targoviste.